MENÜ

Garázsajtó védelemGarázsajtó védelem Budapesten és Pesten

Zárcserék, Zárcsere Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Garázsajtó védelem, garázsajtó védelem non-stop

garazsvedelem

Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Garázsunkban tartott autónkat biztonságosabban tudhatjuk, mint ha az utcán lenne. Sajnos ez nem minden esetben vagy igy, mert nem minden garázsajtó van ellátva megfelelő mínőségi zárakkal. Főleg a régi garázsajtóknál igaz ez. Ebben az esetben sem kell megilyedni, itt is van lehetőség biztonságosabbra tenni.

100%-os biztonság sajnos nem mindig kivitelezhető, de meglehet nehezíteni a behatolásokat. Sajnos ez többlet kiadásokkal és kényelmetlenségekkel jár. A garázskapuk vételénél célszerű előre tájékozódnunk, vásárlás előtt is nagyon hasznos tanácsokat tudunk kérni, hogy esetleg a későbiekben milyen megoldásokkal tudjuk garázsajtónkat biztonságosabbá tenni.

A garázsajtók zöme szekcionált vagy billenő kivitelűek. Szekcionált és a billenő garázsajtóknál is van kézzel és motorral működtetthetőek, illetve távirányitóval. A motoros változatnál nem szükséges különböző zárat utólag beépítetni, hisz a motoros működtetőek meggátolják az illetéktelen behatolásokat. A motoros garázsajtók nem igényelnek utolagos mínőségi zárak felszerelését.

Garázsajtó védelem érdekében hívja szakembereinket.

A szekcionált garázsajtóknál lehetőség van arra, hogy olyan zár szerkezettel biztosítsák el, amellyel a zárás után automatikusan mindkét oldalról zárja az ajtót, ezzáltal csak belülről lehet nyitni az ajtót, így ezt a fajta variációt olyan lakásoknál érdemes használni ahol van átjárás a lakáshoz.

ajtozar

Garázsajtó védelem professzionális munkát végző szakemberektől díjmentes kiszállással.

Kevesen gondolnák azt, hogy a garázsunk ajtaja úgyan úgy kivan téve az illetéktelenek, mint lakásajtajaink. A garázsajtókon sem mindegy, hogy milyen mínőségű zár, zárak vanak felszerelve.

Garázsajtó védelméért hívja szakembereinket, akik gondoskodnak önek lakása és garázsajta biztonságosabb tételéről.

Garázsajtó védelem éjjel és nappal.

Szakembereinkre számíthat a nap bármely szakában, beleértve a munkaszüneti napokat is egyaránt.

garazsajto vedelem

Biztonságos Szép Napot Kíván:
Acélpajzs- Kulcs Kft.

Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Biatorbágy Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Budajenő, Budakalász