MENÜ

AjtózárAjtózár csere, szerelés, javítás, nyitás

Zárcserék, Zárcsere Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Ajtózár Szolgáltatásaink

ajtózár

Ajtózár témában szakembereink az év során szerzett szakmai tapasztalattal beszerelik önnek a megfelelő ajtózárat vagy ha cserére szorul, akkor kicserélik garanciával.

Nem mindenkinek van vagy épp nem teheti meg, hogy súlyos anyagi ráfordítást áldozzon egy biztonsági ajtóra. Ajtózár típusai között is vannak magas biztonsági fokkal ellátott ajtózárak. Szakembereink tudják, hogy melyik ajtózár milyen mínősítéssel rendelkezik. Az ajtózár kérdését bizza szakembereink. Biztosítjuk, hogy a legjobb tudásunkkal és tapasztalatunkkal segítjük önt védekezni a betörőkkel szemben.

Ha most vásároltunk új ingatlant, az első és legfontosabb dolgunk, hogy az ajtózárakat lecseréltetsük.

Ajtózár kérdéseiben kérje szakembereink szaktanácsát.

Különböző ajtózár fajták léteznek, ide solorhatóak a rászegzős zárak, bevésőzárak, portálzárak, stb.. Szakembereink minden forgalomban lévő ajtózár típusokat ismerik, tudják a működési elveiket. Amennyiben igényli felszereil önek vagy kicserli önek a megfelelő ajtózár típust, hogy ön biztonságban és nyugodtan tudjon elindulni otthonról, és ne kelljen azon aggódni, hogy mikor hazaérkezik mi fogja önt várni, egy nyitott ajtó és megrongálódott ajtózár.

ajtozar

Ajtózár kérdéseiben vegye igénybe ön is szakembereink munkáját, a minőségi és pontos munkavégzés garantált.

Legyen szó ajtózár nyitásáról vagy szereléséről, készséggel állunk rendelkezésére a nap 24 órájában hétvégén és ünnepnapokon is.

Minden típusú ajtózár munkáinkra egy év teljeskörű garanciát biztosítunk.

Az ajtózár védelmére kétféle mód van, vagy bevéső zárt szereltetünk fel, vagy rácsavarozható zárt. A bevésőzár mint neve is utal rá, az ajtóba van beleépítva, fő zárként vagy plusz zárként egyaránt alkalmazhatóak.

Az ajtózár választásnál nem árt odafigyelni a zár minőségére valamint a biztonsági fokozatra. Egyértelmű, hogy minél magasabb az ajtózár biztonsági fokozata, anál nagyobb védelmet biztosít.

Ajtózár igény esetén hívja szakembereinket éjjel és nappal.

Szakembereinkre számíthat a nap bármely szakában beleértve a munkaszüneti napokat is egyaránt.

ajtozar

Biztonságos Szép Napot Kíván:
Acélpajzs- Kulcs Kft.

Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Biatorbágy Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Budajenő, Budakalász