MENÜ

Hevederzár szereléshevederzár szerelés garanciával, hevederzár szerelés

Zárcserék, Zárcsere Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Hevederzár szerelés

hevederzar
hevederzar
hevederzar

Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Hevederzár szerelés több típusban garanciával, hevederzár szerelés kiszállási díj nélkül!

Hevederzár szerelés: a hevederzár az egyik legbiztonságosabb védelem a betörők ellen. A hevederzár nagyon régóta létezik, már az ősember is használt hasonló elven működő ajtótorlaszokat. A hevederzár a középkorban terjedt el leginkább, a várkapuk eltorlaszolására illetve bezárására használták, amit belülről alkalmaztak.

Egy jól felszerelt hevederzár anyagilag is jobban megéri mint például egy gyenge minőségi zárakkal ellátott ajtórács. 15 éves szakmai tapasztalatból mondjuk és tudjuk, hogy a hevederzár több esetben is biztonságosabb mint egy gyengébb minőségű ajtórács.

Példa: egy ablak nélküli teli ajtónál a hevederzár szinte 90%-osan megvédi a betörőkkel szemben. (a jó minőségi hevederzár 100% biztonságot ad).

Tapasztalatból tudjuk, hogy a betörések 80-90%-a gyors betörés! Jelentése: a tolvajoknak nincs sok idejük, azokon az ajtókon ahol nincs hevederzár gyorsan bejutnak és eltudják vinni a lakástulajdonosok értékeit.

Ahol látják, hogy van hevederzár felszerelve általában meg sem próbálják a behatolást, mert tudják hevederzár kinyitása, betörése hosszú igényes munka.

Hevederzár az egyik legjobb betörésvédelmi eszköz. Megbízható, garanciális, szakszerű hevederzár szerelés, nyitás, javítás, csere, felszerelés, beépítés.

Hevederzárnál nem mindegy, hogy az ellendarabokat milyen csavarokkal vagy milyen megoldással szerelik fel!
Sokan szerelnek fel hevederzárat. A legjobb minőségű hevederzár sem tudja ellátni a funkcióját, hogyha az elemeket kicsi, rövid és gyenge csavarokkal szerelik fel.

Például: ha az ajtó síkja szintbe fut a fallal, és nem 90 fokos az ajtóval, akkor csak az ajtótokba vagy a falra lehet felszerelni. Ezt is próbáljuk maximálisan a lehetőségekhez képest erősen felszerelni.

Itt már kicsit nehezebb a dolog, mert vagy az ajtó tokot kell át furni, vagy a falba kell jó minőségű csavarokkal felszerelni.

Valahol a vízszintes hevederzár szerelés nem megoldható. Például nagyon vékony az ajtófal, ide általában a függőleges hevederzárat szoktuk felszerelni.

Hevederzár szerelés: hevederzár felszerelésénél nem mindegy, hogy az ajtó kifelé nyílik vagy befelé. Egy befelé nyíló ajtónál a hevederzárat sokkal könnyebb felszerelni, mint egy kifelé nyíló ajtónál.

Hevederzár szerelés befelé nyíló ajtóra: egy befelé nyíló ajtónál ha a hevederzár csak a falba rögzülne, és az ajtóhoz nem lenne rögzítve. Ezt akkor sem tudnák befeszíteni, mert a hevederzár nem engedi.

Hevederzár szerelés kifelé nyíló ajtóra: itt rögzíteni kell a hevederzárat az ajtóhoz többször is, mert mivel ellentétesen működik mint a befelé nyíló ajtó, ezáltal gondosabban kell felszerelni.

Hevederzár szerelés reális áron

Hevederzár szerelés ügyeiben hívja szakembereinket bizalommal, a hét minden napján készséggel állunk rendelkezésére!

Hevederzár Fajták: Vízszintes hevederzár, függőleges hevederzár, egyszárnyú ajtóra való hevederzár, kétszárnyú ajtóra való hevederzár, T-betűs (vízszintes és függőleges) egyszerre.

Miskolci hevederzár:

Ahogy a neve is utal rá, gyártása Miskolc városában van. Elterjedt típus. Kevésbé jó minőségű zár, zárbetétje látszólag fúrásvédett, csak látszólag biztonságos. De ha jól van felszerelve, megfelelő zárbetéttel akkor már elég masszív és megbízható. Fehér és barna színben kapható, egy és kétszárnyú ajtóra is alkalmazható.

Biztibuk hevederzár:

Magyar készítésű. Mabisz tanúsítvánnyal rendelkezik. Letapogatás, fúrás, valamint savazás ellen védett. A zár belső része maghúzástól, fúrástól, kifeszítéstől megóvja. Kulcsmásolása csak a kártyával másolható. Stabil szerkezetű, robosztus szerkezet, minőségét és az árát nézve, a legjobb és megbízhatóbb hevederzár, a legnagyobb biztonságot ez nyújtja.

Maurer hevederzár:

Német papírok alapján bolgárban készülő gyártmány. Egyszárnyú ajtókra szerelhető fel csak, színben fehér. Rendelkezik Mabisz tanúsítvánnyal. Védett savazás, fúrás, és letapogatás ellen. Maurer jellegű zárbelsejét a zárra szerelt pajzs védi a manipulációktól. Hevederzár kulcsát a kártyával lehet másoltattni.

Prezídium hevederzár:

Magyar gyártmány, egy illetve kétszárnyú ajtókra szerelhető, függőleges, vízszintes és négy ponton záródik egyszerre, kereszt kivitelben szereljük. MABISZ tanúsítványos. Egyszerű szerkezet, megbízható típus. Zárbetétje védett fúrás ellen. Közkedvelt fajta.

Titán Kamnyik hevederzár:

Német papíron alapuló szlovénban gyártott hevederzár. Fehér színben létezik és egyszárnyú ajtókra szerelhető. Mabisz révén bevizsgált és elfogadott hevederzár. Megbízható típus.

Biztonságos Szép Napot Kíván:
Acélpajzs- Kulcs Kft.

hevederzar

Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Biatorbágy Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Budajenő, Budakalász