MENÜ

ZárszerelésZárszerelés Budapesten, zárszerelés azonnal

Zárcserék, Zárcsere Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Zárszerelés kiszállási díj mentesen, garanciával!

Zárszerelés szolgálatunk:

zarszereles

Zárszerelés magába foglalja a zárak szerelését, zárbetétek szerelését és a kiegészítők szerelését egyaránt. Zárszerelés a biztosítók előírásainak és a biztonsági követelményeknek megfelelően.

Zárszerelés - az általános szerelések mellett - segélyszolgálatként is működik. Ebből kifolyólag a hét minden napján, éjjel-nappal hívhatóak vagyunk.

Minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy magas színvonalú szolgáltatást kap.

Átfogó szolgáltatást nyújtunk az év 365 napján, 24 órán keresztül. Megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy szakszerűen elvégzett munkát kapnak megfizethető áron!

Zárszerelés mesterfokon, készséggel állunk rendelkezésükre nap mint nap!

Zárszerelés garanciával- 1 órán belüli kiszálással

Kivel ne fordult volna elő már legalább egyszer, hogy beletört a zárba a kulcs vagy hirtelen már nem engedelmeskedett a jó öreg ajtózár? Ismerős, nem...? A zárszerelés nem minden esetben tűnik egyszerű lakatosmunkának, kifinomult műszaki érzék és a szakmában való jártasság kell hozzá.

Tele van a lakásunk értékekkel, megér pár ezer forintot a nyugalmunk, értékeink megóvása. Ne várja meg míg betörnek otthonába. Zárszerelés az év minden napján, ünnepnapokon, hétvégén, éjszaka, nappal, Budapesten és Pest megye területén. Zárszerelés a megrendelő igénye szerint.

A zárszereléssel foglalkozó szakembereink a megrendelőink kívánságait maximálisan teljesítik, de közben ügyelnek arra hogy, betartsák a biztonságtechnika szabályait.

Nagyon fontos hogy jó minőségű zárakat szereltessen fel, hisz ezzel megelőzheti a későbbi súlyos anyagi veszteségeket, nem is beszélve az esetleges pszichikai megrázkódtatásról.

Ne tegye ki magát a tolvajok, rablók ámokfutásának!

Gondoskodjon lakása, ingatlana megfelelő biztonságtechnikai védelméről!

Biztonságos Szép Napot Kíván:
Acélpajzs- Kulcs Kft.

zarszereles zarszereles zarszereles zarszereles zarszereles zarszereles zarszereles zarszereles zarszereles zarszereles

Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Biatorbágy Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Budajenő, Budakalász