MENÜ

Kapu biztonságKapu biztonság megoldásai non stop

Zárcserék, Zárcsere Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Kapu biztonság, kapu biztonság 0-24

kapu zár, udvar zár

Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Nyáron vagy tavaszal már sokan elmennek a nyaralójukba, vagy épp hétvégekor mennek megnézni a pihenő helyeiket. Ilyenkor több dolgot hagyunk az udvaron, ide sorolhatóak kerti bútorok, kerékpárok, motorok, különböző szerszámok, apróbb gépek, fűnyírók. Valószinüleg már mindenki tudja, hogy nyáron vannak a legtöbb betörések, betöréses lopások.

A profi betörők megtesznek mindent annak érdekében, hogy a könnyen mozdíthat tárgyakat, eszközöket eltudják vinni. De lehetőségünk van arra, hogy megtegyük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy otthonunk és értékeink biztonságban legyenek.

Vagyontárgyunk védelméért nagyon sokfajta eszközt használhatunk, idesorolhatóak a különböző biztonsági zárak, biztonsági pajzsok, a védőrácsok, a különböző acél kerítések, riasztók stb.

A lakatok elterjedt biztonsági eszközök, nem valószinű, hogy bárki is bemutatására igényt tartson. Azonban nem árt tudni, hogy milyen fajtát is érdemes alkalmaznunk. Különböző speciális kültérre való lakatok léteznek, amiknek nem számít a különböző időjárások, célszerű ilyeneket alkalmazni. Bizonyos lakatok úgyan úgy elvannak látva MABISZ minősétéssel, mint lakásajtó zárak, úgyan úgy vannak biztonsági fokozatok a lakatoknál mint a záraknál, itt szintén előnyősebb olyan lakatokat alkalmazni amiknek a biztonsági foka magasabb.

Kapu biztonság:

kapuzar

Nagyon sok olyan kert kapukkal találkozunk, ahol a kapuban lévő zárak finoman szólva elavultak, ezáltal nem áll ellen a behatolóknak. Az udvarunk biztonságáról is gondoskodjunk megfelelően.

A kertkapukba is lehet olyan biztonsági eszközöket alkalmazni, ami meggátolja az idegenek belépését az udvarunkba. Gondoskodjuk még az előtt, hogy a baj megtörténne.

Kapu biztonsági zárak szerelése 0-24

Szenteljen nagyobb figyelmet az udvar biztonságáre is. Ezzel megelőzve a problémákat.

Ha önek is elavultak az udvarát védő kapuk, ajtók zárai hívja szakembereinket és tegye biztonságosabbá!

Kapuzárak, mágnes zárak, elektromos zárak szerelése- javítása- cseréje.

Biztonságos Szép Napot Kíván:
Acélpajzs- Kulcs Kft.

kapuzar

Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Biatorbágy Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Budajenő, Budakalász