MENÜ

Zárnyitászárnyitás kulcs nélkül, zárnyitás kilincs nélkül

Zárcserék, Zárcsere Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Zárnyitás Kulcs nélkül

Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Zárnyitás mestereink a tv2 naplójában

Zárnyitás kulcs nélkül azt jelenti, hogy ha ön elhagyta lakáskulcsát akkor szakembert kell hívni, aki a zárnyitás kulcs nélkül feladát elvégzi.

Zárnyitás kulcs nélkül, mint ahogy a szó maga is utal rá a zárnyitás kulcs nélkül történik, vagy külön erre a feladatra kifejlesztett speciális zárnyitó célszerszámokkal.

Zárnyitás kulcs nélkül munkálatok elvégzésére hívja cégünket, és mi éjjel és nappal megoldjuk önek a zárnyitás kulcs nélkül igényeket.

Az alábbiakból olvasgathat a zárnyitásos módszerekről. Kellemes olvasást kívánunk.

Fúrásos zárnyitás:

A kulcs nélküli zárnyitásnak az egyik legkönnyebb módja a fúrás. Ez annyit jelent, hogy egy speciális fúró segítségével a csapokat tartó rugókat ki lehet fúrni. Ha a fúrás sikeres akkor a csapokat már nem tartja semmi, és ezáltal a zárbetét forgathatóvá válik. Ezt egy zárszerelés alkalmával megmaradt zárbetétnél érdemes megpróbálni.

A fúrás módszer egy jártas behatolónál körülbelül 1-2 percig tart. Mivel a behatolók is valamilyen szinten jártasak a zárszerelés területén, de ők inkább a zárnyitás művészetétt tartják előnyben.

De ne ijedjen meg senki sem ettől a módszertől, mivel a fúrásos módszer nagy zajjal jár, így erre minimális az esély, hogy így fognak behatolni a lakásunkba.

Zártörés zárnyitás:

Hengerzárak sérülékenyebb részei a bronzból készült házon lévő furatok helye. Pontosabban a házban lévő furatok helye határozza meg a zár, zárak mínőségét. Ha a hengerzárunk kilóg egy speciális szerszám segítségével ellehet törni a zárat, ezt nevezik hengerzár törésnek.

Savazásos zárnyitás:

A kulcs nélküli zárnyitásnál igen elterjed módszer az úgynavezett savazásos mód, mivel gyors és halk, és nem kell speciális szerszám, sem szakmai hozzáértés hozzá. A savazásos zárnmyitás azt jelenti, hogy a rúgokhoz jutatják el a savat, így azokat szétmaratják, ezáltal a csapok leesnek, mivel ami fogná azt savazzák le. A mínőségi zárszerelés szakember segítségével kitudjuk védeni ezt a fajta módszert, egy mínőségi zár felszerelésével ami saváló, így meggátoljuk, hogy a zárunkat "zárainkat" savazással kitudják nyitni.

Maghúzásos zárnyitás:

Azok az illetők, akik úgy tartják fent magukat, hogy küüönböző lakásokba hatolnak be, olyan szerszámokat csinálnak, amikkel a lehető leggorsabban és leghalkabban tudják a kulcs nélküli zárnyitást elvégezni. Ez a fajta szerszám például egy dugóhúzóhoz hasonló, és ennek a szerszámnak a segítségével tudják a zárhengert kihúzni.

Drótszál vagy hajtű segítségével elvégezhető zárnyitás:

Filmekben elég gyakran látni ilyenfajta zárnyitást. Mikor egy hajtű vagy hajcsat segítségével pár perc alatt nyitnak ki egy zárt. Ezt úgy alkalmazzák, hogy a hajtű segítségével sorba rendezik a zárcsapokat és ezáltal a hengerzár elfordítható.

A kulcs nélküli zárnyitás ellenállása igen fontos kérdés. Védekezéshez hívja szakembereinket éjjel és nappal. Mi segítünk kivédeni a különböző kulcs nélküli zárnyitás módszereket!

Biztonságos Szép Napot Kíván:
Acélpajzs- Kulcs Kft.

zarnyitas-zarcsere-zarlakatos

Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Biatorbágy Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Budajenő, Budakalász