MENÜ

HevederzárHevederzár szerelés Budapesten

Zárcserék, Zárcsere Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Hevederzár szerelés Budapesten

hevederzarszereles Budapest
hevederzarszereles Budapest

Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Hevederzár szerelés Budapesten garanciával!

Lakásunk védelme a legfontosabb, ehhez kínáluk különböző hevederzárakat, több típusban garanciával. A hevederzárak fehér és barna színben kaphatóak. Ne várja, előzze a bajt!

Hevederzárral foglalkozó szakembereink maximálisan gondoskodnak a lakása védelméről.

A hevederzár használata pár évszázad ezelőtt fejlődőtt ki. A betörések megnövekedésével egy olyan védelmi eszköről kellet gondoskodni ami távol tartja lakásunktól a betörőket.

Hevederzár szerelés vagy épp zárszerelés előtt sok mindent tudni kell, hiszen a lakásunk védelme múlik rajta. A hevederzár szerelés nem azért fontos mert a lakásunk ajtaját akarjuk vele feldíszíteni.

Nem mindegy, hogy kire bizzuk a hevederzár szerelés feladatott. Vannak olyan nem precíz hevederzár szerelők akik minden gond nélkül felszerelik önnek a hevederzárat egy gyenge csavarral. Anélkül, hogy szólnának a megrendelőnek, bármit is.

Hevederzár szerelés Budapesten

A hevederzár szerelés nem arról szól, hogy a leggyorsabban beszereltessük a hevederzárat. A hevederzár szerelés igények nem azért van, hogy díszítésként legyen valami az ajtónkon. A hevederzár szerelés kérdését, akkor teszük fel, ha szeretnénk otthonunk biztonságát bebiztosíani. Hisz vannak olyan hevederzárak, amiket nem lehet semilyen módszerrel kinyitni.

Aki a hevederzár szerelést választja, az a biztonságra törekszik, ezért kell gondosan választani hevederzárat.

Hisz mit érünk egy olyan hevederzárral ami csak látszólag "szemnek" ad biztonságot. A hevederzár megóvhat minket minden behatolóktól, ha olyan hevederzárat választunk ami maximálisan teljesíti a védelmi feladatát.

A hevederzárk megóvnak minket a különböző behatolások ellen mint pajszerezések, befeszítések, berúgások. Ami ellen egy normál zár nem tud megvédeni.
Egy egyszerű zár, elég kicsi rúgással beszakítható. A hevederzár fontossága, hogy kétoldalt a falba van rögzítve és ezáltal ellenál a különböző feszítesek ellen. A hevederzár egyszóval alacsonyabb mint egy komolyabb biztonsági ajtó.

Hevederzár szerelés igényeket lehet jól elvégezni, de rosszul is. Nem elég az, hogy felcsavarozuk az ajtó és kész. Sok esetben látunk feltört hevederzárat, de itt 90%-ban a rosz minőségű anyagoknak köszönhető be.

Nagyon kevés az, hogy fogunk egy csavart és felteszük a hevedrezárat, lehet akkármilyen jó minőségű is a hevederzár, nem fog minket úgy beóvni mint amire számítanánk.

A hevederzár silány minőségi anyagokkal van szerelve akkor látszólagos biztonságot tud csak adni. Szakembereink a hevederzár szerelés munkálatoknál valóban minőségi anyagokkal dolgozik, ezért is adunk 1 év garanciát a hevederzár szerelés munkákra.

Mi nem zsipp-zsupp munká végzünk a hevederzár szerelés folyamán, nem az a célunk, hogy az ügyfeleink egyszer legyenek ügyfeleink. Szlogenünk, hogy a vissza térü ügyfél az igazi ügyfél.

Hevederzár felszerelése

Prezidium hevederzár:

Egy és kétszárnyú ajtóra is felszerelhető, betétje fúrás ellen védett. A hevederzár jellemzője, hogy 3-3 csap megy ki belőle így egyszerre 6 ponton biztosít. Hevederzár zárnyelve kettő kulcs forídással 10-11 cm mennek ki a zárből.

A prezidium hevederzár típusai:

függőleges hevederzár, viszintes hevederzár, kereszt alakú vagyis T- betűs hevederzár valamint vannak egyedi megoldások is.

Biztibuk hevederzár:

Magyarországon gyártott, rendelkezik Mabisz minősítéssel, kulcsa fogazatú, fúrás,- savazás, zártörés és maghúzás ellen védett. Figyelembe véve az árát és minőségét az egyik legjobb típus.

Osztrák hevederzár:

Egy és kétszárnyú ajtókra egyaránt felszerelhetőek, a hevederzár kódkártyás zárbetétje Fúrás,- savazás,- letapogatás ellen védett, és Mabisz mínősítéses. Az osztrák hevederzár az egyik legjobb hevederzár.

Miskolci hevederzár:

Magyarországon gyártott, pontosabban Miskolcon. Kevésbé jó minőségű zár, üreges zárnyelve ál fúrás védett. Fehér és barna színben igazodik az ajtó stílusához.

Titán kamnik hevederzár:

Német szerződésen alapuló szlovén gyártmány. Inkább egyszárnyú ajtókra ajánlatos, rendelkezik Mabisz tanúsítvánnyal, színben fehér létezik.

Hevederzár szerelés Budapesten több típusban is.

Biztonságos Szép Napot Kíván:
Acélpajzs- Kulcs Kft.

hevederzar

Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Biatorbágy Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Budajenő, Budakalász