MENÜ

Evva zárcsereEvva zárcsere non stop, Evva zárcsere azonnal

Zárcserék, Zárcsere Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Evva zárcsere

cisa zarcsere

Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Evva zárcsere egy év teljeskörű garanciával minden nap 0-24. Mínőségi professzionális munkát végző szakambereink rendelkezésükre állnak télen és nyáron, hétvégén és ünnepnapokn is egyaránt. Hívjon bizalommal éjjel és nappal. Azonnali díjtalan kiszállással megoldjuk önnek a zárproblémáit.

Evva zár csere ügyeiben hívja szakembereinket!

Evva zárcsere garanciával éjjel és nappal

Az evva céget 1919-ben 4 mérnök alapította. Akkor még nem tudták pontosan, mivel is szeretnének foglalkozni, csak annyit tudtak, hogy valami újat. Már akkoriban is szükésg volt a biztonságra, ezért 1937-ben az Evva cég megszerzi az első cilinder zár szabadalmát. Evva cég mára már több mint 200 nemzetközi és nemzeti szabadalommal bír.

A céget Nikolaus Bajus veszi át 1973-banés kutató- fejlesztő részleget alapít. Nem is kell sok idő és az apró cégből nemzetközi világszerte elsimert vállalat lett. Nikolaus Bajus foglalkozott tovább a fejlődéssel, Swen Berlage a Bajus kollégája nemzetközi kapcsolatokat épített.

Mára már az Evva az egész Európa egyik vezető biztonságtechnika cége. Világszerte több mint 13 leányvállalata van. Kiváló mínőségű termékkekel rendelkezik.

evva zarcsere

Evva zárcsere éjjel- nappal Budapesten és pesten. Evva zárcsere egy év garanciával. Evva zárcsere hétvégén és ünnepnapokon is.

Evva zárgyártónak nagyon sok fajta zártípusai léteznek, ezek mind a biztonságunkt szolgálják. Az Evva törekszik olyan zár típúsokat gyártani ami mindenféle zár manipulációnak ellen. Zármanipulációk a savazások, finom nyitások, stb...

Evva zárcsere és zárszerelés esetén keresse szakembereinket bizalommal, akár az éjszaka folyamán is. Evva zárcsere, zárszerelés, zárnyitás gyors, precíz munkát végző szakembereink segítségével.

evva zarcsere- zarszereles

Budapesten és 60km körzetében. Várjuk hívását ügyeleti jelleggel!

Biztonságos Szép Napot Kíván:
Acélpajzs- Kulcs Kft.

evva zarcsere
evva zarcsere

Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Biatorbágy Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Budajenő, Budakalász