MENÜ

Abus zárcsereAbus zár csere non stop, abus zár csere

Zárcserék, Zárcsere Budapesten

Bookmark and Share
Web Analytics

Zárszerelés kiszállási díj mentesen, garanciával!

Zárszerelés szolgálatunk:

abus zar csere

Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Cégünk vállal minden típusú Abus zárcsere és szerelést az év minden napján gyors határidővel, díjtalan kiszállással. Az Abus zárcsere igénynél 1 év teljeskörű garanciát vállalunk. Mínőségi professzionális szolgáltatásunkat vegye igénybe akár éjjel vagy nappal. Hétvégén vagy munkaszüneti napokon is.

Abus zárcsere ügyeiben hívja szakembereinket!

Abus zárcsere garanciával éjjel és nappal

Az Abus céget 1924-ben August Bremicker alapította meg Németben. Méghozzá azért, mert tudta, hogy az embereknek szükségük van a biztonság érzésére. Legelőszőr lakatokat kezdett gyártani, majd később a biztonságtechnika legjobb gyártójává vált. A családi vállalkozásnak induló céget ma már a 3- 4 generáció vezeti.

A világ minden pontján elismert az Abus márka, mai igényeknek megfelelően látja el biztonsági eszközök termékeivel az egész világot. Az Abus cég nem csupán a lakásokra gondolt, hanem kerékpárokra és motorokra is. Ezeket több féle lakatokkal tudjuk megóvni.

Magyarországon is elismert, biztonságos márkának számít, Abus zár kulcsát elvileg bárhol tudjuk másoltattni, de csak a saját biztonsági kártyájával. Finom nyitás ellen védettek.

Abus zárcsere Budapesten minden nap éjjel és nappal. Abus zárcsere egy év teljeskörű garanciával. Abus zárcsere hétvégén is.

Budapesten és 60km körzetében.
Várjuk hívását ügyeleti jelleggel!

Biztonságos Szép Napot Kíván:
Acélpajzs- Kulcs Kft.

abus zarcsere

abus zarcsere

Kerületek Budapesten:
I ker, II ker, III ker, IV ker, V ker, VI ker, VII ker, VIII ker, IX ker, X ker, XI ker, XII ker, XIII ker, XIV ker, XV ker, XVI ker, XVII ker, XVIII ker, XIX ker, XX ker, XXI ker, XXII ker, XXIII ker

Pest megyei területeink:
Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Biatorbágy Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Budajenő, Budakalász